Thursday, April 18, 2024

Aplicatie on-line gratuita: Cum iti faci un mediaplan in cinci minute

Must Read

Joi, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, au fost date publicitatii noile date demografice obtinute din cercetarea de tip continuu realizata de compania belgiana Insites la nivelul intregului portofoliu de site-uri ARBOmedia.

Studiul se desfasoara in paralel in alte 14 tari din Europa, Romania intrand cu dreptul pe piata de Internet advertising din Europa prin transparenta si grad de noutate.

Evenimentul marcheaza un salt hotarator in evolutia sistemului de media planning in publicitatea online din Romania, datele demografice fiind importate intr-o aplicatie web ce utilizeaza in timp real profilele demografice obtinute din cercetarea socio-demografica si alege automat site-urile cu cea mai mare afinitate.

Profilul socio-demografic agregat al utilizatorilor Internet din reteaua ARBOmedia este disponibil la adresa: http://escape.insites.be (username: arbomediaRO2 ; password: opsznf ).

- Advertisement -

Plecand de la aceste date, media plannerii sau advertiserii pot utiliza gratuit pe Internet aplicatia web cu ajutorul careia pot creiona in cateva minute mediaplanul dorit, la adresa http://www.onlineflash.ro/mediaplan .

Accesul la aceasta resursa se poate face cu atentificare, iar pentru a obtine un cont de acces este suficient sa va inregistrati gratuit in ARBOmedia WebClub (http://www.arbomedia.ro/webclub/).

In cadrul evenimentului, reprezentantii Insites (compania belgiana de cercetari care a realizat studiul) au prezentat pe larg metodologia cercetarii continue prin care s-a realizat culegerea datelor socio-demografice, dupa care reprezentantii ARBOmedia au sustinut o demonstratie live de utilizare a mediaplannerului online.

“Aceasta aplicatie online pusa la dispozitia tuturor celor interesati este doar prima din multele surprize placute pe care divizia online ARBOmedia le pregateste pentru piata de publicitate online din Romania, obiectivul nostru pentru 2006 fiind pastrarea statutului de pionier, de inovator si de jucator complet transparent in publicitatea pe Internet si nu numai.

Inovatia si transparenta in vanzarea de publicitate sunt specialitatea casei la ARBOmedia, iar divizia Internet are toate premisele pentru a fi un incubator de noutati in domeniu” a declarat Serban Ciusca – Managing Director ARBOmedia.

Despre ARBOmedia
Compania ARBOmedia a aniversat anul trecut 10 ani de experienta pe piata romaneasca, ca filiala a celei mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotata la Bursa din Frankfurt si reprezentata in 7 tari europene: Germania – sediul central, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Spania si Turcia.

In Romania, ARBOmedia gestioneaza in prezent spatiul publicitar a peste 200 de vehicule media: Jetix TV, televiziunea interactiva U, Radio Total, 17 publicatii nationale, 47 locale si peste 180 de website-uri.

Despre Insites
Compania Insites este specializata in cercetari de marketing in domeniul digital, in portofoliul sau aflandu-se clienti precum Procter&Gamble, Unilever, Alcatel, MSN, Ebay, Siemens, Volvo sau Toyota. Mai multe detalii gasiti pe site-ul companiei, www.insites.be

10 apr 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x