Thursday, March 28, 2024

Siveco: companiile asteapta mult de la solutii IT ieftine

Must Read

Companiile romanesti se pregatesc pentru intrarea in Uniunea Europeana, instaland de zor aplicatii de business si solutii informatice de automatizare a afacerilor, au declarat pentru PCForum.ro oficialii companiei Siveco, unul din liderii pietei autohtone de soft pentru afaceri si aplicatii pentru training si educatie informatizata.

“Managerii romani, la negociere au cerinte minime, cu scopul scaderii pretului achizitiei, iar in timpul implementarii sau mai tarziu, cerintele sunt maxime”, au declarat pentru PCForum specialistii companiei.

Companiile nu tin cont de valoarea adusa de serviciile IT furnizate de un specialist in domeniu si nici nu se gandesc la specificul economic atunci cand aleg o solutie software. “Este absolut clar ca mediul de afaceri european difera mult de cel american – este deci important ca sistemul informatic sa fie adaptat mediului economic in care beneficiarul actioneaza”, spun expertii Siveco.

Anul trecut, Intel Capital si Enterprise Investors au preluat un pachet minoritar de actiuni la Siveco Romania, in urma unei investitii de 12 milioane de dolari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x