Thursday, March 28, 2024

Sunt sau nu cazuti sanii Andreei Antonescu ?

Must Read

Sanii Andreei Antonescu au devenit subiect de interes general, alaturi de inundatii, accederea Romaniei in UE si termopanele lui Nastase.

Pentru ca specialistii in chirurgie nu au reusit sa raspunda concludent la intrebarea “Are nevoie Andreea de o operatie pentru ridicarea bustului?”, am cerut parerea romanului simplu, pe care il intalnim la orice colt de strada, pe santier sau la buticul din apropiere.

Gheorghe Iova, 30 de ani, muncitor: “Sunt cam cazuti. Nu cred ca are nevoie de silicoane, cred ca ar trebui doar sa-i ridice. Sanii sunt frumosi, dar sunt cam lasati”.

Pandele Petrica, 29 ani, muncitor: “Eu sunt de parere ca sunt frumosi. Andreea arata foarte bine asa cum este. Nu merita sa-i strice si sa puna silicon sau sa-i ridice. Daca se opereaza acum, la 60 de ani ce mai face?”

- Advertisement -

Daniel Vladila, 30 ani, muncitor: “Sunt de acord cu colegul meu, Petrica. Fata asta arata foarte bine si este naturala. Momentan nu cred ca e cazul sa-si faca ceva. Poate pe viitor, dar acum nu e cazul”.

Aurel Matei, 36 ani, muncitor: “Nu-mi plac. Parerea mea este ca trebuie sa-si puna silicon, sa se opereze, sa faca ceva. Daca vrea, o ajutam eu si colegii mei. O lucram cu flexul”.

Veronica Dicoara, vanzatoare covrigi: “Andreea are o feminitate nemaipomenita, are un zambet si niste gropite foarte frumoase. Din ce am auzit eu, s-a operat la fata in America, dar arata foarte bine asa. Sanii sunt perfecti, nu ar trebui sa mai faca nimic la ei. Singurul ei defect este ca are paranteze intre picioare, dar lucrul asta nu este tratabil. Nu cred ca se poate opera de paranteze”.

Libertatea, 29 apr 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x