Tuesday, May 28, 2024

Zapp lanseaza modemul wireless Z020

Must Read

Operatorul de telecomunicatii Zapp anunta lansarea comerciala a modemului Z020, solutia optima de conectare wireless la Internet prin serviciul Zapp Internet Express, care ofera cel mai rapid transfer de date mobil din Romania, de pana la 2,4 Mbps pentru download si de 153,6 kbps pentru upload.

Avand un design compact, asigurat de dimensiunile reduse, respectiv 100 mm x 56 mm x 14 mm, si de greutatea de numai 61 grame, modemul Z020 este disponibil in culorile rosu, argintiu si negru. Instalarea si folosirea modemului se fac usor si rapid, cu ajutorul aplicatiei Zapp Internet Express Dialer, inclusa în pachet. De asemenea, aplicatia permite vizualizarea mesajelor SMS primite.

Alimentarea modemului se poate face prin incarcator sau prin intermediul cablului USB, cu ajutorul caruia se conecteaza la calculator/laptop, existand in plus posibilitatea achizitionarii bateriei Li-Ion 1660 mAh. Modemul Z020 este disponibil comercial atat pentru Zapp Internet Express, serviciul de acces la Internet pe baza de abonament, cat si pentru Zapp Internet Express Card, care permite accesul la Internet pe baza de cartela preplatita.

Pe langa avantajele pe care le ofera Zapp Internet Express – navigare pe Internet la viteze broadband si mobilitate – utilizatorii serviciului prepaid Zapp Internet Express Card beneficiaza si de flexibilitatea oferita de cartelele preplatite cu credit in ore de navigare pe Internet. Zapp Internet Express este primul serviciu wireless broadband la nivel national, bazat pe tehnologia CDMA 2000 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de pana la 2,4 Mbps, fiind disponibil in Bucuresti si municipiile resedinta de judet. In restul ariei de acoperire, modemul wireless Z020 functioneaza in tehnologie CDMA 1x, care permite transferul de date cu viteze de pana la 153,6 kbps.

- Advertisement -

Sursa: Wall-Street

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x