Thursday, June 20, 2024

1000 lentile de contact gratuite

Must Read

Firma Visionaria, distibuitor al produselor Bausch & Lomb, ofera gratuit 1000 de perechi de lentile de contact PureVision in cadrul campaniei de popularizare a lentilelor de contact “PureVision 1000”.

Campania “PureVision 1000” incepe in data de 1 Mai la ora 0:00 si se va incheia la 31 Mai sau la epuizarea celor 1000 de perechi de lentile de contact. Inscrierea se face numai on-line la www.bausch.ro sau www.purevision.ro. Primele 1000 de persoane inscrise vor primi gratuit: o pereche de lentile de contact PureVision de la Bausch & Lomb, o solutie de intretinere a lentilelor de contact ReNu Multiplus si un recipient pentru pastrarea lentilelor.

Dupa inscriere se va genera automat un certificat (personalizat pentru fiecare participant), pe care persoana inscrisa va trebui sa-l imprime, urmand sa se prezinte cu acesta la un cabinet de optica medicala din lista opticilor participante. Aici, in urma unui consult oftalmologic, un specialist va decide daca persoana respectiva poate purta lentile de contact PureVision si i se va stabili corectia optica necesara.

Dupa primirea datelor si validarea persoanei inscrise pe site, Visionaria va trimite catre cabinetul de optica perechea de lentile gratuita impreuna cu o solutie ReNu® Multiplus si un recipient pentru pastrarea lentilelor. Persoana inscrisa si validata isi poate ridica apoi lentilele impreuna cu solutia de intretinere, in baza unui act de identitate.

- Advertisement -

Certificatul de gratuitate nu include costul examenului oftalmologic sau costul altor examinari posibil necesare. PureVision sunt cele mai performante lentile de contact de la Bausch & Lomb, destinate corectarii miopiei sau hipermetropiei. Fabricate din silicon-hidrogel, aceste lentile ofera purtatorului libertatea unui port flexibil: ocazional, zilnic sau chiar continuu (pana la 30 de zile). Campania “PureVision 1000” face parte din politica firmei Visionaria de a largi baza purtatorilor de lentile de contact din Romania.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Fondul ETF BET Patria – Tradeville, cel mai mare ETF cu investitii in actiuni romanesti, depaseste 300 milioane lei in active totale si 20...

Fondul ETF BET Patria – Tradeville a depasit valoarea de 300 milioane lei in active nete totale in...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x