Wednesday, April 24, 2024

Andreea Marin l-a zdrobit pe Stefan Banica Jr

Must Read

De cand sunt impreuna si mai ales de cand s-au casatorit, vedeta TVR Andreea Marin si cantaretul Stefan Banica Jr. au dat peste cap toate clasamentele de popularitate, adjudecandu-si fara drept de apel locul intai in ierhia interesului public.

Succesul se partajeaza, insa, foarte diferit in cuplu, contributia Zanei Surprizelor fiind net superioara celei aduse de sotul ei. Potrivit ultimelor statistici puse la dispozitie de motorul de cautare www.google.com/ trends, Andreea Marin este cu mult mai interesanta pentru vizitatorii pe internet decat partenerul ei de viata.

Casatorit cu imaginea succesului

Pe un grafic comparativ, traiectoria divei, desi oscilanta, este mult deasupra celei realizate de Stefan Banica Jr. In tabelul alcatuit in urma unor calcule privind numarul de vizite si accesari pe numele celor doi de-a lungul anilor, cantaretul a inceput sa trezeasca interesul Internautilor de abia spre sfarsitul anului 2004, moment la care cota sotiei sale era deja foarte sus.

- Advertisement -

Amandoi insa au parte de o curba ascendenta considerabila la finele anului 2005 si la inceputul lui 2006, atunci cand au devenit un cuplu si apoi o familie. Insa nici in aceste conditii, Banica nu reuseste practic sa ajunga la nivelul de popularitate al sotiei lui.

Impreuna insa, se zvoneste ca ar valora 180.000 de euro, la atat ridicandu-se suma pe care ar fi pretins-o pentru un contract publicitar in comun.

Regina provinciei

Daca in Bucuresti exista multe voci care sa o mai conteste din cand in cand, prezentatoarea “Surprizelor” are in schimb provincia de partea ei. Andreea Marin este foarte iubita indeosebi in Alba-Iulia si Vaslui, dar si in Suceava, Buzau si Craiova.

Banica Jr. este mult mai popular insa printre bucuresteni, cetatenii Capitalei fiind pe locul al doilea intre cei care se inghesuie sa afle lucruri noi despre el pe Internet.

Averea, 24 mai 2006

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x