Thursday, March 28, 2024

Angelina Jolie a nascut o fetita

Must Read

Starurile hollywoodiene Angelina Jolie si Brad Pitt au devenit, sambata noaptea, parintii unei fetite, scrie revista People.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt a venit pe lume in Namibia, sud-vestul Africii.

Cuplul, botezat de presa “Brangelina”, au fost urmariti indeaproape de paparazii in Namibia de cand s-au instalat acolo, la inceputul lunii aprilie, cu cateva saptamani inainte ca Angelina sa nasca.

Cei doi s-au instalat intr-un sat la malul Oceanului Atlantic luandu-si toate masurile pentru a impiedica reporterii sa le tulbure intimitatea. De saptamana trecuta, au putut intra in Namibia pentru evenimentul atat de mediatizat doar ziaristii care aveau o autorizatie scrisa din partea celor doi actori.

- Advertisement -

Saptamana trecuta, guvernul namibian a declarat ca jurnalistii straini care vor sa relateze despre nastere trebuie sa prezinte o aprobare scrisa de la Pitt si Jolie pentru a intra in tara si a obtine un permis de munca.

Angelina Jolie mai are doi copii, adoptati, un baietel cambodgian Maddox, in varsta de patru ani, si o fetita, Zahara, de un an, din Etiopia. Copilasii au fost adoptati apoi si de Brad Pitt.

Angelina si Brad, de 30 si respectiv 42 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare la “Dl. si dna. Smith”.

HotNews.ro, C.N.A., 28 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x