Thursday, March 28, 2024

Elena Basescu: „E mai greu in politica decat in moda“

Must Read

Fata cea mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, a urcat pentru prima data ca manechin, pe podium, vineri seara, la Festivalul de Moda de la Iasi.

Fiica cea mica a presedintelui a urcat pentru prima data pe scena, ca manechin, la “Romanian Fashion Week” defiland in tinute Razvan Ciobanu.

Ea a fost vedeta colectiei “Follow my ruin” a lui Razvan Ciobanu si a prezentat doua dintre cele 15 creatii ale acestuia, ultima in incheierea primei seri a “Romanian Fashion Week”.

Elena si-a facut aparitia pe scena de la Polivalenta, intr-o rochie simpla, lunga, de culoare rosie. Fiica lui Traian Basescu s-a lasat ajutata la machiaj de o alta vedeta a festivalului, Andreea Raicu. Cu toate ca nu a lasat aceasta impresie, avand o defilare fara greseala, Elena a marturisit la coborarea de pe podium ca “tot mai greu e in politica decat in moda”.

- Advertisement -

Bruneta a mai precizat ca pasiunea sa legata de moda este sustinuta din umbra de nimeni alta decat mama sa, Maria Basescu. Elena a dorit sa participe la prezentarea de la Iasi fara a fi platita, includerea ei in spectacolul lui Razvan Ciobanu fiind un gest de prietenie fata de designer.

“Este o femeie prea eleganta ca sa o poti plati sa-ti deschida o prezentare”, a declarat Razvan Ciobanu. Elena a fost insotita de doi SPP-isti si s-a deplasat la Iasi cu automobilul.

Absente de ultima ora

Andreea Raicu s-a aflat si ea intr-o postura inedita. Vedeta a participat la Festivalul de Moda de la Iasi, pentru prima data, ca designer, lansand oficial, linia “Irina Schrotter-Andreea Raicu”.

Cele doua au decis sa devina partenere in designul vestimentar dupa o colaborare care dureaza de mai bine de sase ani. O alta vedeta de televiziune care ar fi trebuit sa urce pe scena festivalului iesean, in calitate de prezentatoare de aceasta data, a fost Jojo.

Blonda de la “Divertis” nu s-a mai prezentat insa si a fost inlocuita in ultima clipa de ieseanca Irina Pacurariu, care a facut pereche cu Daniel Buzdugan.

La evenimentul de moda au participat in jur de 300 de manechine de la 14 agentii si 12 stilisti L’Oreal. Bugetul a depasit 100.000 de euro.

Averea, 29 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x