Thursday, March 28, 2024

Incepe finala concursului Eurovision

Must Read

Mihai Traistariu, cu piesa “Tornero”, compozitor Eduard Carcota, text Cristian Hriscu si Mihaela Deac, reprezinta Romania, sambata seara, la concursul Eurovision 2006, desfasurat la Atena, Grecia.

Datorita performantei de anul trecut a Luminitei Anghel, Romania s-a calificat direct in finala.

Mihai Traistariu si cinci dansatori din trupa Big Bounce vor prezenta pe scena de la Atena, un show semnat CRBL. Cele doua fete si cei trei baieti fac parte din trupa de street-dance si break-dance “Big Bounce”, infiintata de cunoscutul coregraf si membru al trupei “Simplu”.

Cei zece concurenti care vor intra in finala alaturi de cei 14 calificati din concursul de anul trecut sunt: Rusia (locul 10 in finala), Macedonia (locul 11), Bosnia si Hertegovina (locul 13), Lituania (locul 14), Finlanda (locul 17), Ucraina (locul 18), Irlanda (locul 21), Suedia (locul 22), Turcia (locul 23), Armenia (locul 24).

- Advertisement -

Concertul incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct de TVR 1.

Printre cei mai neobisnuiti concurenti se numara trupa Lordi, cei cinci rokeri ii intrec pe toti la capitolul originalitate. Ei vor aparea pe scena festivalului cu masti de monstri si instrumente care vor arunca flacari in ritmul muzicii lor agresive.

HotNews.ro, C.N.A., 20 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x