Thursday, March 28, 2024

Iubita lui Irinel Columbeanu – anchetata de Inspectoratul Scolar

Must Read

Situatia scolara a viitoarei sotii a lui Columbeanu a devenit subiect de ancheta. In urma scandalului derulat in presa in ultimele zile, Inspectoratul Scolar al judetului Bacau incearca sa afle in ce masura a fost incalcat regulamentul.

O comisie formata din inspectorii Adrian Horodnic si Neculai Gruia a fost la Colegiul “Henri Coanda” sa verifice situatia scolara a Monicai Gabor, eleva in clasa a XII-a la acest liceu. “Facem un control si verificam daca s-au pus absentele si felul in care acestea au fost motivate”, ne-a declarat Radu Ababei, inspectorul scolar general din Bacau.

Aproape exmatriculata

Pana vinerea trecuta, Monica acumulase 16 absente, iar regulamentele scolare spun ca la 20 de absente nemotivate orice elev primeste preaviz de exmatriculare. La 40 de absente nemotivate, orice elev este exmatriculat. Si, cum saptamana asta miliardarul excentric si iubita lui au fost la Paris , eleva nu a mai dat pe la scoala si, cel mai probabil, a trecut de 20 de absente nemotivate.

- Advertisement -

Monica ar putea prezenta scutiri medicale sau de alta natura in baza carora sa ii fie motivat chiulul de la ore.

Nota mica la purtare

Profesorul universitar George Pruteanu crede ca, daca eleva Gabor va fi exmatriculata, aceasta va ajunge o martira. “Emisiunea “No Comment” este un scandal! Un film de nimic despre nimic”, ne-a declarat acesta. “Mediatizarea acestei povesti de semiprostitutie este periculoasa. Este trist, pentru ca nu se pot lua masuri de constrangere.

Daca ar exmatricula-o, Monica Gabor s-ar transforma intr-un martir pe altarul iubirii. Singurul lucru pe care scoala poate sa-l faca este sa-i scada nota la purtare”, crede Pruteanu. Sursa: Ziarul – Articol integral

Miercuri seara, emisiunea “Nasul” (B1 TV) a difuzat un fragment de la o prezentare de moda in care adolescenta pare sa fie in fundul gol.

Fragment video

18 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x