Thursday, March 28, 2024

Ogararu, prezentat oficial la Ajax

Must Read

Site-ul oficial al lui Ajax anunta ca Ogararu a semnat pentru patru sezoane si va veni in Olanda de la 1 iulie 2006. Ogararu a ajuns in Olanda luni si a sustinut vizita medicala. A trecut-o fara probleme.

Casa intr-o zona linistita a Amsterdamului, masina de la club si un salariu anual de 600.000 de euro. Cu asta se alege George Ogararu prin mutarea sa de la Steaua la Ajax. O fi rau?

Suma de transfer este de 3,3 milioane de euro. Steaua are 15% procent dintr-un posibil viitor transfer al lui Ogararu de la Ajax la alt club.

Ogararu este, dupa Hagi, al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului romanesc. Hagi a plecat de la Steaua la Real Madrid pentru 4,3 milioane de dolari, Ogararu la Ajax pentru 4 milioane de dolari. Pe locul 3 se afla Ilie Dumitrescu, 3,7 milioane de dolari, de la Steaua la Tottenham.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x