Thursday, March 28, 2024

Scheele: “Preturile nu vor creste odata cu aderarea la Uniunea Europeana”

Must Read

Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, a declarat luni la Antena 3 ca preturile nu vor creste foarte mult in momentul in care Romania va adera la Uniunea Europeana. In opinia sa, nici salariile nu vor creste imediat dupa aderare, insa a subliniat ca integrarea in forul comunitar reprezinta o mare oportunitate pentru tara noastra.

Scheele a spus ca Uniunea Europeana vede in Romania o piata in dezvoltare, dar si un factor de stabilitate in zona.

In acelasi timp, oficialul european a precizat ca este foarte greu sa fie eliminata coruptia din Romania, mai ales in ceea ce priveste sanatatea si invatamantul. “Justitia trebuie sa fie independenta, procurorii au nevoie de timp pentru a lucra bine”, a adaugat Jonathan Scheele, care a tinut sa precizeze ca nu a fost nevoit sa dea vreodata mita in Romania.

“Mita duce uneori la nerespectarea legii” a atras atentia Scheele, care a exemplificat ca a incercat sa ofere ceva unui politist pentru amabilitatea si eficienta cu care si-a facut meseria, insa a fost refuzat. “Nu stiu daca acest lucru s-a datorat faptului ca sunt o persoana cunoscuta”, a concluzionat oficialul european.

- Advertisement -

HotNews.ro, D.M., 15 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x