Sunday, May 22, 2022

Schumacher spune ca e nevinovat

Must Read

Michael Schumacher si-a cerut scuze, duminica, dupa cursa de la Monte Carlo, in fata tuturor celor care cred despre el ca a oprit masina special in calificari, pentru a-l incurca pe Fernando Alonso. Schumi spune ca are constiinta curata si ca gestul de a opri masina pe traseu nu a fost intentionat.

“Oricine crede ca am vrut sa ii ruinez deliberat turul lui Alonso din calificari se inseala”, a declarat Schumacher pentru RTL. “Iar pentru cei care cred asta le spun ca imi pare rau ca s-a intamplat asa”.

“Dar nu am oprit motorul cu intentie, pentru ca habar nu aveam unde era Alonso in acel moment. Nu aveam contact radio si nu stiam cine se mai afla pe traseu”.

Schumacher a oprit masina sambata pa trasa ideala a pistei de la Monaco, in acul de par, in ultimul tur al calificarilor. In acel moment avea cel mai bun timp, iar Alonso, aflat in spate, nu a putut trece de Schumi cu viteza, in tentativa sa de a-i fura pole position-ul.

- Advertisement -

Schumacher a terminat pe locul 1, dar sambata seara stewarzii au decis sa il retrogradeze pe ultimul loc al grilei de start, considerand gestul pilotului german ca fiind deliberat.

“Sunt obisnuit cu criticile. La mijloc se afla multe prejudecati, insa nu a fost nimeni cu mine in masina ca sa stie ce s-a intamplat. Sunt judecat de dinafara. Nu am elaborat nimic, iar acest lucru nu este treaba nimanui”.

“Cei care au deschis gura si au vorbit contra mea sunt prea gaini, prea lasi ca sa vina sa vorbeasca acum cu mine fata in fata. Oamenii rezonabili au venit la mine si am vorbit despre acest episod”.

Onlinesport.ro, 29 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Adevăratele motive ale impozitării progresive, dezvăluite de trei experți financiari. Pe cine va afecta aplicarea măsurii

Economia României este în dificultate, iar statul încearcă tot felul de soluții pentru a aduce bani la buget. Politicienii discută...
- Advertisement -

More Articles Like This