Thursday, March 30, 2023

Volskwagen – vant fierbinte din Sahara

Must Read

Un vânt fierbinte bate dinspre Wolfsburg, Germania. Noul Scirocco (vânt fierbinte din Sahara), coupé Volkswagen ce făcea ravagii în anii ’70 şi ’80, va fi relansat pe piaţă la începutul anului 2008.

De altfel, aceasta nu este chiar o noutate, zvonul circulând de mult timp printre specialiştii în domeniu. Potrivit cotidianului Bild, noul model este un coupé Volkswagen în spiritul şi tradiţia celor două modele sport ale mărcii. La fel ca predecesoarele sale, noul Scirocco oferă un lucru de necontestat: distracţie la volan.

Garanţie stau şasiul sport cu rigiditate deosebită ce aminteşte de Golf VI şi un motor puternic. Versiunile pe benzină sunt angrenate de motoare turbo de 1,4 litri de 114 şi 140 de cai putere, iar varianta “regină” prezintă un motor turbo de 2,0 litri, de 200 de cai putere, preluat de la Golf GTI. Versiunile de motoare diesel de 2,0 litri sunt disponibile în varianta de 170, până la 250 de cai putere. S

- Advertisement -

pre deosebire de predecesorii săi, noul Scirocco şi-a luat adio de la formele colţuroase, fiind mai degrabă o combinaţie de kombi şi coupé, cu un portbagaj mai spaţios ca niciodată. Noul model va fi disponibil la un preţ începând de la 22.000 de euro, cu 2.000 de euro mai mult decât un model Golf, cu un motor de o putere similară. Pe scurt, producătorii de la Volkswagen propun o maşină sport, la un preţ accesibil pentru europenii de rând.

www.monitorulsv.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This