Thursday, March 28, 2024

FIFA World Cup 2006 pe telefoanele mobile

Must Read

EA Mobile Romania, compania producatoare de jocuri pentru telefoane mobile, subdivizie a liderului pe piata internationala de entertainment interactiv – Electronic Arts, a anuntat ca EA Sports FIFA World Cup 2006 Mobile va putea fi descarcat pe telefoanele mobile, in Romania, prin portalul Vodafone live.

Lansarea in Romania a jocului pentru telefoane mobile coincide cu desfasurarea turneului final al FIFA World Cup 2006.

EA FIFA World Cup 2006 Mobile revine in domeniul jocurilor pe telefon cu o grafica mai atragatoare si un joc imbunatatit. Gamerii isi pot alege atat echipa nationala preferata cat si jucatorul favorit din 32 echipe participante la turneului final din Germania, in timp ce ataca si dribleaza in cea mai noua versiune a meciului de fotbal de pe telefonul mobil.

Jocul a fost adaptat pentru telefoanele de pe piata europeana de catre studioul EA din Romania. Pornind de la versiunea de baza, au fost create versiuni individuale pentru 240 de modele de telefoane. Proiectul a fost terminat la sfarsitul lunii mai si distribuit de-atunci in intreaga Europa de Vest.

- Advertisement -

HotNews.ro, V.T., 27 iun 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x