Saturday, April 20, 2024

Impact SA vrea sa cumpere clubul U Cluj-Napoca

Must Read

Foarte activa in aceasta perioada, bursa zvonurilor din fotbal a vehiculat si intentia lui Dan Ioan Popp, presedintele societatii Impact SA, de a investi in fotbal. Concret, s-a auzit de o oferta de ordinul milioanelor de euro pentru celebrele “sepci rosii” de la Universitatea Cluj-Napoca.

Cum Ioan Popp a fost imposibil de contactat in aceste zile (desi am aflat ca a petrecut mult timp chiar la Cluj), ne-am adresat presedintelui
universitarilor, Lucian Danciu (foto), care a confirmat zvonul, dar a tinut sa faca si unele comentarii:

“Deocamdata, de la firma Impact nu avem decit o scrisoare de intentie care se afla in mapa mea. In mod normal, propunerea lor trebuie sa treaca prin toate “canoanele”, actionariatul trebuie sa fie de acord cu noua propunere, in speta Consiliul local Cluj trebuie sa accepte sa piarda actionariatul de control. La ora actuala, CL Cluj are cca. 88 la suta din actiuni.

Eu trebuie sa o prezint actionarilor in CA propunerea, iar daca ei vor fi de acord se vor reevalua actiunile. Sigur, totul mai depinde si de restul actionarilor de pina acum, adica Banca Transilvania, firma Oncos, adica cei care pina in prezent au dat bani si carora nu le poti spune ca a venit altcineva si sa se dea deoparte.

- Advertisement -

In ceea ce priveste Consiliul local, vom sti abia dupa rectificarea bugetara despre ce suma vorbim si cit va mai reprezenta suma alocata din totalul actiunilor. Deci, participarea se poate modifica”

Ager Press, 19 iun 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x