Tuesday, April 23, 2024

Incepe procesul meciurilor trucate din Italia

Must Read

Joi dimineata, se deschide cel mai mare proces din fotbalul italian, in cadrul caruia 4 cluburi, 26 de oficiali si arbitri vor fi audiati in chestiunea “jocurilor trucate”.

Scandalul a aparut luna trecuta cind un ziar a publicat transcrierea mai multor convorbiri telefonice, in care conducatori ai echipelor de top isi aranjau delegarea anumitor arbitri. Omul care a coordonat miscarile “caracatitei” – seful lui Juventus Torino, Luciano Moggi.

“Daca aveti senzatia ca traiti intr-o lume de sfinti, va inselati”, a fost ultima declaratie publica a lui Moggi, care se considera o… victima a sistemului.

Cele 4 cluburi aflate sub investigatie: Juventus, AC Milan, Fiorentina si Lazio dau 13 jucatori echipei nationale aflata in Germania si care pregateste sfertul de finala contra Ucrainei.

- Advertisement -

Gruparile suspectate risca retrogradarea, ceea ce inseamna ca vor pierde si dreptul de participare in Liga Campionilor (Juventus, Milan, Fiorentina) si in Cupa UEFA (Lazio).

Procesul fotbalului are loc intr-o sala amenajata special la Roma, la “Stadio Olimpico”. In sala nu se vor afla decit judecatorii, oficialii incriminati si avocatii acestora. Presa va urmari desfasurarea procesului intr-o camera alaturata, prin intermediul unui sistem de televiziune cu circuit inchis.

HotNews.ro, A.S., 29 iun 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x