Thursday, March 28, 2024

La ce echipa pleaca Radoi ? Sau chiar pleaca ?

Must Read

Patronul Stelei, Gigi Becali anuntat ieri seara ca a batut palma pentru transferul capitanului Mirel Radoi la o echipa din Anglia. Suma despre care vorbeste finantatorul se ridica la 11 milioane de euro.

Radoi ar urma sa primeasca un salariu de 1,3 milioane de euro pe an. Becali nu a facut public numele echipei, despre care spune ca mai are de aprobat transferul in Consiliul de administratie.

Ultima echipa care si-a afirmat public interesul pentru Radoi a fost Arsenal Londra, in urma cu citeva luni. Iar atunci suma despre care s-a discutat se oprea la 5 milioane de euro.

Daca initial se credea ca e vorba de Tottenham, un oficial important al clubului englez a declarat ca nici vorba de asa ceva. Surse de la Steaua spun ca echipa la care va pleca Radoi este Portsmouth. Sunt insa si voci care spun ca Radoi nu are o asemnea oferta ci Becali a inventat totul.

- Advertisement -

HotNews.ro, Ionut Baias, 17 iun 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x