Monday, March 27, 2023

Nokia Open Studio- 3 noi modele de Serie N

Must Read

Strategia Nokia de a produce cat mai multe modele de serie N, a fost luna trecuta la Berlin , in cadrul Nokia Open Studio, prin lansarea a trei noi modele Nseries.

Evenimentul s-a desfasurat in stilul traditional al Nokia, noile handset-uri fiind oferite jurnalistilor spre testare in timpul conferintei de presa. De data aceasta, terminalul supus atentiei a fost Nokia N80.

Un site special a fost creat inaintea evenimentului, iar discursul de deschidere a fost inregistrat in memoria telefonului, alaturi de cateva tonuri de apel.

- Advertisement -

Prezentarea a debutat cu o discutie pe marginea locului ocupat de Internet in viata de zi cu zi, fiind urmata de specificatii asupra evolutiei calculatoarelor. Concluzia desprinsa in urma prezentarii, a fost aceea ca terminalele Nokia nu reprezinta doar niste simple telefoane, ci sunt adevarate computere multimedia. O interfata familiara userilor permite accesul la servicii compet diferite : televiziune, e-mail, Internet, jocuri, multimedia, si lista poate continua.

In termeni de design, noile modele introduse, la fel ca si precedentele de serie N, sunt un fel de hibrizi. Acest fapt, limiteaza oarecum la capitolul design.

Nokia a avut in vedere experienta consumatorului cu produsele, motiv pentru care schimbarile de design nu sunt spectaculoase.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Descoperă Invest Club – cea mai mare comunitate de investitori din România

Invest Club este cea mai mare comunitate de investitori din Romania, cu peste 25.000 de membri si este condus...
- Advertisement -

More Articles Like This