Saturday, May 18, 2024

Nonvedetele de televiziune

Must Read

De unde au rasarit Moni si Iri? Ce mai stiti despre Bianca Brad in afara de faptul ca a devenit mama? In ce calitate mai vorbeste la televizor Oreste? De ce este Briana Caragea vedeta de televiziune? Cu toate ca majoritatea personajelor mentionate mai sus nu au sau nu mai au vreo implinire profesionala, ele au ramas in lista vedetelor care trebuie obligatoriu invitate la diverse emisiuni.

Din piatra seaca

Cele mai enigmatice prezente televizate din ultimii ani sint, fara indoiala, cuplul Moni&Iri si printesa Briana Caragea. In ambele cazuri, protagonistii si-au facut aparitia in show-biz fara un motiv bine definit, dar au devenit prezente sufocante pe micul ecran si sfatuitori in domenii in care nimeni nu stie daca au vreo experienta.

“The gruesome twosome” este varianta “tunata” si mult mai mediatizata a vechii formule, Anna Lesko – Irinel Columbeanu. Partea masculina a cuplului a ramas in atentia presei nu datorita afacerilor pe care le are, ci multumita femeilor tinere si frumoase pe care a stiut sa si le “ataseze”.

- Advertisement -

Astfel s-a transformat in vedeta, in momentul “achizitiei”, si Monica Gabor, o bacauanca minora devenita un obscur model. Si astfel s-au nascut stiri despre convertirea la ortodoxism, invatatul pentru Bac si o emisiune fara nici o alta miza decit de a le permite celor doi sa epateze pe toate meridianele lumii.

Nici prezenta Brianei Caragea in spatiul public nu are vreo semnificatie anume. Datorita statutului de printesa, ramas mostenire impreuna cu numele, Briana Caragea a ajuns sa fie invitata in aproape toate emisiunile existente in ultimii ani in spatiul audiovizual.

Si-a dat cu parerea despre relatii, politica si mediul economic si, mai nou, a surprins cu o casatorie atit de secreta, incit ziaristii au fost invitati sa o mediatizeze.

Noroc cu barbatii si copiii

O alta categorie de vedete rasuflate este cea a persoanelor care traiesc din faima de altadata. Dupa citiva ani de pauza mediatica provocata de aparitia pe Internet a unor poze deloc flatante, Cristina Spatar a revenit in Romania. Si este tratata tot ca “regina R’n’B”, desi despre performantele sale muzicale nu se aud, de aproape un an, decit planuri de viitor.

Partea cea mai cunoscuta a devenit insa viata personala a domnisoarei, mai ales cea care se refera la apropiata nunta cu un bogatas italian.

Un caz asemanator este cel al Biancai Brad. Cistigatoarea primului concurs de frumusete organizat in Romania dupa 1989, ea e prezenta de mai bine de un an prin toate emisiunile mondene povestind despre… copilul sau nascut in 2005.

In ultimele luni, din traseul ei lipseste poate doar OTV, dupa ce a participat de la emisiuni pe PRO TV pina la Senso, de la Realitatea TV la Euforia, de la TVR 1 la TVRM si de la Antena 1 la B1 TV.

Adio, dar ramin

De citeva zile, bucurestenii au avut din nou ocazia sa o vada pe Iulia Fratila. Nu in carne si oase, ci pozitionata din nou pe mijloacele de transport in comun, indemnind poporul sa foloseasca hirtia igienica Volare. Dupa disparitia din formatul “ProSport Show” de pe Prima TV, fostul model nu si-a mai gasit locul in lumea audiovizuala.

A anuntat ca se retrage din lumea publica si se pregateste de master, dar, dupa ceva vreme, s-a implicat in campania “2% pentru copii”.

Si Fizz s-a retras in mod oficial din viata mondena, dar nu a reusit sa dispara de pe ecranele tv. Dupa telenovela cu “Uite filmul erotic, nu e filmul erotic”, dupa ce a fost luat in bascalie de toata lumea din cauza muzicii, Fizz s-a intors la afaceri. Si, din cind in cind, la Acasa TV.

La intrecere

Prietenii Oreste si Mihai Mitoseru incearca sa-si pastreze faima la nivelul celui de-al treilea “muschetar”, Mircea Badea.

Partenerul lui “domnu’ Geo”, devenit celebru mai ales datorita unui tragic accident de acum cinci ani, a incercat sa cinte, ca mai toate vedetele reconvertite. Esecul inregistrat in ciuda look-ului “à la Enrique Iglesias” nu l-a descurajat.

S-a orientat insa spre a prezenta muzica la TV K lumea si a fost cooptat de Cornel Pasat in trupa de stripperi Flamingo Boys. Nu l-au descurajat nici esecurile legate de prestatia ca VJ sau, mai rau, criticile la adresa calitatilor de barbat “dezbracabil”. A ajuns insa sa fie folosit mai ales pentru prezentarea spectacolelor.

Oreste este mult mai zgircit in aparitii televizate, dar mai scapa si el pe ecran, in ultima vreme pe la OTV, gratie lui Silviu Prigoana. Desi nu ii mai este cunoscuta calitatea oficiala, Oreste nu are nici o problema in a vorbi despre problemele societatii romanesti, despre oamenii politici si despre interesele din media.

Televizatii disparuti
O parte dintre “marile” vedete de televiziune ale ultimilor 15 ani au disparut, unele chiar fara urma.

Despre Nadine (foto) se stie doar ca este in SUA, de unde s-a intors acum doi ani, pentru o scurta perioada, laudindu-se ca s-a inscris la o scoala de teatru si film.

Tot in lumea cinematografiei isi cauta norocul si Kitty Cepraga, dar mai aproape de casa, in Italia. Singurul succes despre care s-a auzit in tara a fost invitatia la un vernisaj facuta de Robert De Niro.

Cotidianul, Bety Blagu, 16 iun 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x