Wednesday, April 24, 2024

Noul Audi TT made in Ungaria

Must Read

Miercuri, 14 iunie, oficialii Audi au anuntat ca vor investi in urmatorii cinci ani peste 1 milion de euro in fabrica pe care o detin in Ungaria. Infuzia de capital are ca scop optimizarea facilitatilor de productie in vederea producerii noului Audi TT.

Pentru urmatoarea jumatate a acestui an, Audi Ungaria isi propune sa aduca pe piata 20.000 de unitati din noul TT, a carui productie a fost demarata.

Pana acum, in Ungaria, Audi a produs 23.500 unitati in 2004 si 12.307 unitati in 2005 din primul model TT (informatia provine de pe site-ul www.audi.hu). Prin aceasta productie Audi spera sa poata produce 50.000 de unitati pe an.

Anuntul vine la mai putin de o luna dupa ce Audi anunta, la Frankfurt, ca s-a decis sa investeasca aproximativ 300 milioane de euro intr-o noua linie de productie pentru modelul Q5, versiunea mai mica a SUV-ului Q7. Modelul este destinat pietei americane, iar productia va incepe la inceputul lui 2008.

- Advertisement -

Oficialii Audi au declarat ca 2006 este anul in care compania se va intari financiar, dupa ce, pe primul semestru au inregistrat o crestere de 17 procente a cifrei de afaceri. compania premium a gigantului Volkswagen si-a propus vanzari de 1 milion de masini pana in 2008.

StiriAuto.ro, 16 iun 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x