Thursday, March 28, 2024

Romanii isi vand ieftin inteligenta

Must Read

Radu Georgescu, presedintele GECAD, fata in fata cu Laurentiu Ciocazanu si Ovidiu Nahoi.

“Romanul care i-a vandut un antivirus lui Bill Gates” realizeaza, pentru EVZ, o analiza exceptionala asupra pietei muncii inteligente.

O.N.: S-a vorbit foarte mult despre dumneavoastra dupa ce antivirusul pe care l-a produs compania GECAD a fost cumparat de compania Microsoft. Erati prezentat drept romanul care face afaceri cu Bill Gates. Ce ati mai facut de atunci?

Radu Georgescu: Am luat-o de la zero, inventand noi linii de business: “ePayment”, tehnologie de plati on-line cu banci, software de plati. “ePayment” se ocupa de vanzari on-line in Romania pentru orice produs doriti: mese, papuci, flori, orice.

- Advertisement -

“Cvangate” este un produs international care vinde exclusiv soft. “ePayment” este implementat la magazine de orice tip. “Cvangate” se instaleaza la producatorii de softuri pentru a-i ajuta sa vanda on-line.

Sunt tehnologii de incasare a banilor, intre site-ul de vanzare si banca. Suntem un fel de POS virtual. Clientii nostri sunt internationali, nu doar din tara. Dar afacerea este una complet romaneasca, supusa legilor romanesti.

L.C.: Faptul ca sunteti aici, in Romania, nu va poate afecta vanzarile? Se stie ca exista in lume anumite rezerve fata de Romania ca destinatie pentru plati… Puteam sa ne mutam afacerea. Intrebarea este: daca eram in SUA aveam un business mai mare? Raspunsul este da.

Evenimentul Zilei, 12 iun 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x