Thursday, March 28, 2024

Age of Conan va fi distribuit in Europa de Eidos

Must Read

Producatorul jocului Age of Conan – Funcom, si-a pastrat totusi drepturile de distributie digitala, pe Internet. Jocul se va lansa in primavara lui 2007.

Funcom a anuntat la inceputul acestei saptamani semnarea unui acord de co-publicare cu SCi/Eidos a MMORPG-ului (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) Age of Conan: Hyborian Adventures. Conform acestui acord, SCi/Eidos va publica produsul de raft (jocul in cutie), in timp ce Funcom isi retine drepturile de distributie digitala, pe Internet.

Acordul confirma faptul ca SCi/Eidos va avea drepturi de distributie in Europa, America de Nord, Africa de Sud, Australia si Noua Zeelanda. Funcom va opera serverele, va oferi serviciu pentru clienti si va colecta si incasa veniturile generate de taxa achitata de catre jucatori.

Atat Funcom, cat si SCi/Eidos au cazut de acord pentru lansarea lui Age of Conan: Hyborian Adventures intre lunile martie si mai 2007. Contractul contine referiri specifice la cifre de vanzari preconizate, care, daca vor fi atinse, ii vor asigura un succes rasunator noului MMO.

- Advertisement -

Versiunea pentru PC a lui Age of Conan se afla in acest moment in etapa Beta a productiei, iar reprezentantii Funcom si SCi/Eidos s-au declarat multumiti de stadiul in care se afla jocul. Cele doua companii vor colabora pentru a aduce Age of Conan si pe piata de jocuri pentru console.

“Suntem incantati sa colaboram cu SCi/Eidos pentru publicarea lui Age of Conan,” a declarat CEO-ul Funcom, Trond Arne Aas.

“SCi/Eidos a dovedit ca are capacitatea de PR, marketing si distributie pentru a lansa cu succes jocuri din serii faimoase – Hitman, Tomb Raider – si nu am fi putut gasi un partener mai potrivit pentru co-publicarea lui Age of Conan.

Companiile noastre impartasesc ambitia de a asigura succesul acestui joc si suntem convinsi ca acest parteneriat va maximiza potentialul de vanzari.”

Directorul departamentului Achizitii de produse al Eidos, Ian Livingstone, a declarat la randul sau ca “Compania noastra crede in potentialul de vanzari al lui Age of Conan si, prin combinarea cunostintelor si capacitatilor SCi/Eidos si ale Funcom, suntem convinsi ca jocul va deveni un succes de proportii.

Premiile de la E3, acoperirea extinsa in presa din intreaga lume, comunitatea online de jucatori extrem de dinamica, brand-ul de notorietate globala si experienta extinsa a Funcom in domeniul MMO-urilor sunt factori care ne indica o evolutie excelenta a lui Age of Conan, si ne vom asigura ca va deveni una dintre cele mai de succes francize MMO in anii ce vor urma.”

Age of Conan este Showcase title pentru Windows Vista si a primit de curand distinctia “Best MMO of E3”, acordata de IGN, GameSpot, GameSpy si Yahoo Games.

Radio MIX, 27 iul 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x