Thursday, March 28, 2024

Andreea Marin isi face fertilizare in vitro

Must Read

Doua sarcini extrauterine

Dupa doua sarcini extrauterine pe care le-a pierdut, Andreea a gasit puterea de a lupta in continuare. Problemele vedetei TVR nu sint noi inca din perioada cind aceasta era casatorita cu Cristian Gheorghita si-a dorit un copil. Timp de citeva luni chiar a urmat un tratament pentru a ramine insarcinata.

Vizitele dese la doctor au dat rezultate, dar, din pacate, sarcina a fost extrauterina si aproape ca a costat-o viata pe Andreea. Apoi, dupa ce vedeta TVR a preluat friiele emisiunii “Surprize, surprize”, programul solicitant nu i-a mai dat timp pentru niciun consult medical.

Si fostul sot isi dorea un copil

- Advertisement -

Se pare ca de aici au inceput problemele in cuplul Marin-Gheorghita. Cristian voia musai copil, Andreea isi dorea mai intii sa ajunga celebra si i-a cerut sa-i dea un ragaz. Dat fiind ca dorintele celor doi soti nu mai coincideau, divortul a fost iminent. De cind a devenit iubita lui Stefan Banica Jr.

si a simtit ca relatia este stabila, sigura si ca acesta este barbatul cu care si-ar dori sa aiba un copil, Andreea a reinceput sa faca drumuri la ginecolog. A stiut din prima ca nu-i va fi usor sa duca o sarcina la bun sfirsit, din cauza problemelor multiple pe care le are. A urmat o perioada de tratamente, sperante, dezamagiri, depresii.

Vedeta TVR a pierdut doua sarcini, pentru ca s-au dezvoltat extrauterin, iar medicii s-au aratat reticenti in a da un verdict pentru viitoarea sarcina.

Inseminarea va avea loc in toamna

Specialistii de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie “Panait Sirbu” (fosta maternitate Giulesti) au sfatuit-o sa incerce metoda fertilizarii in vitro. Au informat-o despre acest procedeu si atit Andreea, cit si Stefan si-au dat acordul. Asa ca, la inceputul lunii septembrie, vedeta TVR va fi inseminata artificial.

7Plus, 05 iul 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x