Saturday, May 25, 2024

Cantaretul de la Savage Garden s-a casatorit cu prietenul sau

Must Read

Darren Hayes, unul dintre membrii fostei formatii Savage Garden, a declarat ca el si prietenul sau s-au casatorit civil la Londra. Anuntul a fost facut luni pe site-ul lui Darren.

Acesta le-a transmis fanilor urmatorul mesaj: “Cum multi dintre voi mi-ati oferit inima si sufletul vostru mai bine de 10 ani, m-am gandit ca este corect ca eu sa va respect si sa va informez despre cel mai important eveniment din viata mea. Pe data de 19 iunie 2006 m-am casatorit cu prietenul meu, Richard (Cullen), cu care am o relatie de doi ani de zile, la Londra. Va marturisesc ca a fost cea mai fericita zi din viata mea.”

Hayes a declarat ca in sfarsit se simte “fericit si multumit”, dar a dorit sa precizeze ca el considera ca “familia si relatiile nu sunt lucruri care se vand pentru consumul publicului” si ca va ramane “o persoana publica care are viata particulara”.

Darren a mai fost casatorit pentru o perioada scurta de timp cu o femeie, cu care a avut o relatie de lunga durata.

- Advertisement -

Artistul, in varsta de 34 de ani, isi va petrece sase luni la Londra pentru a inregistra cel de-al treilea album solo. La inceputul acestei luni artistul a declarat ca a renuntat la casa de discuri Columbia Record, dupa zece ani de colaborare.

Cantaretul impreuna cu producatorul Daniel Jones au format Savage Garden in anul 1994. Cele doua albume, cel de debut din 1997 si “Affirmation” din 1999, au fost vandute in intreaga lume in peste 23 de exemplare. Savage Garden s-a aflat in topurile din Statele Unite ale Americii cu melodiile “I Knew I Loved You” si “Truly, Madly, Deeply” .

Cei doi s-au despartit in anul 2001, iar un an mai tarziu Hayes a realizat albumul de debut “Spin”.

HotNews.ro, 19 iul 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x