Saturday, May 18, 2024

Osama bin Laden ameninta din nou

Must Read

Pentru a doua oara in ultimele doua zile, Osama bin Laden transmite un mesaj de amenintare pe Internet. In noua inregistrare audio, liderul al Qaida denunta ceea ce numeste “genocidul” comis de comunitatea siita impotriva sunitilor din Irak.

Inregistrarea audio atribuita liderului Al-Qaida a fost postata pe un site folosit adesea de acesta. In mesaj, bin Laden il numeste pe Abu Hamza al-Muhajer, cunoscut si ca Abu Ayyub al-Masri, noul lider al celulei Al-Qaida din Irak si ii ureaza acestuia mult noroc.

“Ma rog ca el sa ajunga cel mai bun succesor al lui al-Zarqawi.”, se arata in mesajul lui bin Laden, care ii da si cateva sfaturi noului sau subaltern: “Trebuie sa se concentreze asupra luptei cu americanii si cu toti aceia care ii sustin.”

In aceeasi inregistrare, Bin Laden avertizeaza comunitatea internationala sa nu se implice militar in Somalia, unde militantii islamisti au pus mana pe putere. Mesajul a fost transmis la putin timp atentatul sangeros comis intr-un cartier siit din capitala irakiana.

- Advertisement -

HotNews.ro, 03 iul 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x