Thursday, October 5, 2023

Stelistii sunt in silenzio stampa

Must Read

Componentii echipei Steaua au decis sa intre in silenzo stampa, in semn de solidaritate fata de portarul Carlos, dupa ce Evenimentul Zilei a publicat un articol in care se arata ca jucatorul portughez s-a imbatat in cantonamentul din Olanda, informeaza site-ul oficial al gruparii steliste.

Potrivit sursei citate, articolul respectiv este o pura inventie. “Jucatorii au dorit in mod clar sa isi exprime astfel solidaritatea pentru colegul lor, cu atat mai mult cu cat el provine dintr-o tara straina.

Este regretabil ca asemenea atacuri vin dupa cel mai bun sezon avut in ultimii ani de vreo echipa romaneasca si, mai ales, inaintea unei campanii europene importante pentru Steaua si pentru fotbalul romanesc.

FC Steaua si Carlos isi rezerva dreptul de a chema in instanta cotidianul respectiv, iar echipa va iesi din silenzio stampa doar daca publicatia respectiva si celelalte mijloace mass-media care au preluat informatia isi vor prezenta public scuzele”, se arata in comunicatul FC Steaua.

- Advertisement -

HotNews.ro, 17 iul 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Hidroelectrica a lansat în final aplicație pentru clienți. iHidro este disponibilă pe telefon și web

Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu...
- Advertisement -

More Articles Like This