Thursday, March 28, 2024

Internetul devine tot mai interesant pentru companii

Must Read

Compania S.C. Morarit si Panificatie Baneasa lanseaza miercuri versiunea in limba romana a site-ului www.pastebaneasa.ro. Site-ul va contine informatii atat pentru public cat si colaboratorii si partenerii companiei. El se doreste a deveni o sursa de informatii permanent actualizata pentru colaboratorii si publicul companiei.

“Am considerat ca produsele noastre au nevoie sa comunice si astfel cu consumatorii; tendintele marketingului modern ne determina sa extindem comunicarea cu publicul nostru dincolo de zona magazinului”, a declarat Radu Muntean, General Manager al companiei Overseas Group Impex, actionarul majoritar al S.C. Morarit si Panificatie Baneasa.

Site-ul va cuprinde sase sectiuni: Home, Corporate, Produse, Bucataria ta, Promotii si Centru de presa, precum si elemente neconventionale, life style si interactive, afirma reprezentantii companiei.

Potrivit unui comunicat de presa al companiei, site-ul are in vedere si o componenta speciala care va fi dedicata produselor pentru copii.

- Advertisement -

Informatiile care vor fi gasite pe site nu se vor rezuma strict la oferta comerciala, ci incerca sa “hraneasca si dorinta consumatorilor de a gusta o felie de relaxare si creativitate”, au declarat reprezentatii firmei.

In curand va fi disponibila si versiunea in limba engleza a site-ului.

HotNews.ro, G.I., 07 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x