Sunday, April 2, 2023

Noi metode de a te otravi cu Internetul, la pachet cu antidotul

Must Read

Internetul ofera o multime de solutii si tehnici de evitare a statutului de dezumanizanta scalvie la care te reduc sefii lipsiti de scrupule si neintelegatori. Din pacate insa, cativa dintre sadicii sefi au aflat de eschivele tale favorite si au lansat, tot pe Internet, niste smecherii care iti fac viata acra. Fii cu ochii in patru. Adica pe noi. Adica tot pe Internet.

Imaginea aceasta nu cred ca este pentru cineva necunocuta: cald afara, chef de munca = zero, biroul e plin de tabele ce trebuie completate, proiectele scrise pe jumatate stau stiva, iar cafeaua nu mai are nici un efect. Stresul poate creste direct proportional cu numarul de decibeli atinsi de tipetele sefului.

Pentru subalternii fara aer conditionat, dar cu multe deadline-uri

Asa ca incepi sa cauti solutii de a amana rezolvarea problemelor. Cand nu ai chef de munca, nu ai si pace! Din ciclul “Mircea fa-te ca lucrezi”, incepe o “documentare” acerba pe internet. Pe google, pe yahoo, pe ziare.ro.

- Advertisement -

Cade sau nu cade guvernul ? Sunt stelele favorabile pentru incheierea unor afaceri? Ce laptop ai putea cere sefului tau pentru a-ti desfasura in mai bune conditii activitatea? Si asa intrand de pe o pagina de internet pe alta, secundele se transforma in minute si acestea in ore, pana cand desktopul tau arata precum o panza de paianjen din care nu mai stii cum sa iesi.

Interzis sefilor, numai pentru subalterni responsabili si alte specii de masochisti

Cei de la Wired Magazine vin insa cu o solutie impotriva pierderii timpului la birou. Cu un anumit program downloadat de pe internet, poti sa blochezi deschiderea unor pagini de internet, pe o anumita perioada de timp. Spre exemplu, sa presupunem ca trebuie sa termini un proiect pana la ora 18.00.

Ei bine, instaland Invisibility Cloak pe calculator, acesta iti va restrictiona accesul pe anumite siteuri alese de tine, pana la ora 18.00.

Programul poate fi instalat doar daca lucrezi cu Firefox si ai extensia Greasemonkey. In momentul in care ti-ai blocat intrarea pe cateva siteuri, dar, inconstient, degetele tale tasteaza adresa lor, iti va aparea pe ecran eroarea Server not found. Ba mai mult, vei primi si un mesaj imperativ de a te intoarce la treburile tale.

HotNews.ro, Carmen Catana, 16 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Fraţii Tate vor fi eliberaţi. Cei 2 rămân în arest la domiciliu 30 de zile

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea...
- Advertisement -

More Articles Like This