Thursday, March 28, 2024

Adobe achizitioneaza firma romaneasca InterAKT

Must Read

Adobe Systems Incorporated a anuntat achizitia companiei romanesti de software InterAKT, lider in furnizarea de solutii software pentru web development, web publishing si e-commerce. Achizitia va imbunatati produsele Adobe, inclusiv produsele Macromedia Dreamweaver si Adobe Flex, intarind in acelasi timp prezenta Adobe in Europa de Est.

"Achizitia InterAKT ne ofera atat o echipa locala foarte buna, precum si cateva oportunitati foarte incitante de a mari capacitatile Dreamweaver pentru dezvoltarea de aplicatii web si de a extinde platforma si instrumentele Flex.

InterAKT detine toate ingredientele strategice pentru a intari prezenta si accesul Adobe pe piata Est Europeana si completeaza fericit talentata echipa tehnica din centrele de Cercetare&Dezvoltare existente in America de Nord, Asia si Europa de Vest", a spus Digby Horner, vicepresedinte al Adobe Engineering Technologies Group.

InterAKT, o companie privata cu sediul central in Bucuresti, dezvolta aplicatii care permit companiilor crearea facila de aplicatii web de gesiune de continut, Intranet si e-commerce. Compania s-a concentrat pe crearea de produse pentru dezvoltatori web – inclusiv extensii software, plug-in si solutii informatice complete.

- Advertisement -

Produsele si tehnologiile InterAKT se aliniaza unui numar de produse Adobe, in special Dreamweaver, cea mai populara aplicatie de dezvoltare web care permite utilizatorilor sa proiecteze, sa dezvolte si sa intretina in mod eficient pagini de web si aplicatii bazate pe standarde web, si gama de produse Flex, un set integrat si cuprinzator de instrumente si tehnologii pentru dezvoltarea rapida de "Rich Internet Applications" – aplicatii web cu grad inalt de interactivitate.

"Suntem incantati ca am devenit parte din Adobe. Fondatorii InterAKT, Alexandru Costin si Bogdan Ripa au reusit sa puna bazele unei echipe extraordinare si sa creeze o tehnologie avansata. Puterea combinata a InterAKT si Adobe va servi in viitor clientilor, partenerilor si actionarilor nostri", a spus George T. Haber, presedintele consiliului de Administratie al InterAKT.

In urma integrarii companiei, produsele InterAKT vor fi oferite prin Adobe Labs, vor fi intrerupte sau vor fi disponibile in cadrul noii versiuni extinse al Kollection, cel mai popular produs InterAKT.

Kollection include foarte multe functionalitati avansate pentru utilizatorii Dreamweaver care dezvolta pagini web, portaluri, blog-uri, galerii de imagini, situri de comert electronic, CMS, CRM, back-end si alte solutii web, fara a necesita cunostinte avansate de programare.

Clientii actuali ai InterAKT vor continua sa primeasca suport in cadrul grupurilor de discutii cel putin inca sase luni si vor primi reduceri pentru noua versiune Kollection.

Adobe considera ca aceasta achizitie nu va avea un impact financiar important asupra companiei. Majoritatea actualilor angajati InterAKT vor ramane alaturi de Adobe in urma integrarii.

Agora News, 11 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x