Thursday, March 28, 2024

Becali, gata sa cumpere CEC-ul cu “500 de milioane de euro cash”

Must Read

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa cumpere CEC-ul. Omul de afaceri din Pipera a primit de curand informatii despre licitatia pentru preluarea institutiei financiare si a decis ca e bine sa intre in lupta.

Becali a aflat ca in caietul de sarcini al Ministerului Finantelor exista o clauza prin care Executivul poate sa anuleze licitatia si, in plus, stie ca ofertantul din Ungaria este pe cale "sa dispara" din concurs. Asa ca a hotarat – va da 500 de milioane de euro pentru CEC. Statul roman va primi banii cash!

Gigi Becali crede ca "e normal sa pice licitatia" mai ales ca ofertantul de la Budapesta este "cecul unguresc". E si mai normal ca institutia bancara romana sa fie preluata de un grup de oameni de afaceri romani: "Eu am vorbit deja sa fac o asociatie de 4-5 oameni de afaceri care sa intre in combinatie cu mine, in lupta asta. Am vorbit si cu Milut.

Dar daca nu se va arata nimeni, merg singur. Eu dau 500 de milioane", spune latifundiarul din Pipera. El este sigur pe oferta sa fiindca – "am astia 500 de milioane de euro si ii dau cash". Despre cat inseamna jumatate de miliard de euro fata de averea sa, Becali nu vrea sa spuna – "poate jumate, poate toata.

- Advertisement -

Dar pot sa platesc si cu garantii bancare". Mai curios este, insa ca, asa cum singur sustine, Becali nu a intrat din prima la licitatia CEC pe motiv ca nu avea fonduri – "Atunci nu aveam bani. Dar acum pot sa platesc". Cat despre posibilii parteneri romani care sa intre in "combinatia CEC", latifundiarul nu stie vreunul sa aiba atatia bani. "Nu are nimeni in Romania atata cash.

Politicienii poate or avea, dar astia nu pot sa intre pentru ca au banii ascunsi", zice "Razboinicul Luminii".
Integral in Gandul

Gandul, 06 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x