Thursday, March 28, 2024

Cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan

Must Read

Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta joi seara cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape. Noul propulsor, cel mai puternic din istoria masinilor marcii romanesti, va putea dezvolta pina la 110 cai-putere.

Compania a anuntat inca de anul trecut intentia de a adauga un nou motor celor existente deja pe modelul Logan.

In prezent, acest autoturism dispune de trei propulsoare, dintre care doua pe benzina si unul pe motorina. Motorul diesel de 1,5 litri genereaza 65 de cai-putere. Pe pietele externe, motorul diesel care echipeaza Logan dezvolta 70 de cai-putere. Propulsorul de 1,4 litri dispune de o putere de 75 de cai-putere, in timp ce actualul virf de gama de 1,6 litri are 90 de cai-putere.

Oficialii constructorului de la Pitesti nu au facut inca public pretul pentru noua versiune Logan. In prezent, pretul unui Logan cu motor de 1,6 litri pe benzina, versiunea cu opt supape si 90 de cai-putere, porneste de la suma de 7.500 de euro, echivalentul a 26.575 de lei noi, si ajunge pina la 9.100 de euro, echivalentul a 32.244 de lei, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

- Advertisement -

Break-ul se vinde din octombrie

Automobile Dacia va lansa oficial noul Logan cu caroserie break la sfirsitul acestei luni in cadrul Salonului Auto de la Paris . Potrivit oficialilor companiei, Logan break va fi disponibil spre vinzare incepind cu jumatatea lunii octombrie.

Cotidianul, Florin Cepraga, 12 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x