Tuesday, April 16, 2024

Mutarea Pirelli in Romania provoaca tensiuni in Italia

Must Read

Intentiile grupului Pirelli de a-si muta o unitate de productie din Italia in Romania a dus la cresterea tensiunilor in rindul muncitorilor din Peninsula. Speriati ca isi vor pierde posturile in urma delocalizarii productiei, angajatii fabricii Pirelli din orasul toscan Figline Valdarno au cerut interventia autoritatilor locale.

Conform site-ului oficial al primariei, o scrisoare a fost trimisa deja conducerii grupului, pentru a clarifica situatia celor peste 500 de angajati ai fabricii. Primarul orasului a cerut public companiei Pirelli sa participe la o discutie privind viitorul fabricii si al angajatilor.

Pirelli a mutat deja in Romania citeva utilaje importante din fabrica, acestea urmind sa fie utilizate in productia de cord metalic pentru anvelope. Grupul italian, lider in productia mondiala de anvelope, a demarat deja discutii cu autoritatile romane pentru deschiderea unei unitati de productie la Slatina.

Potrivit unor informatii facute publice la inceputul acestui an, Pirelli intentioneaza sa deschida in Romania una dintre cele mai mari capacitati de productie din Europa. Pina la acest moment, conducerea companiei nu a putut fi contactata pentru a comenta evolutiile din Italia.

- Advertisement -

HotNews.ro, 06 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x