Thursday, March 28, 2024

Naomi Campbell nu s-a prezentat la tribunal

Must Read

Supermodelul Naomi Campbell a pus la incercare rabdarea judecatorului din New York miercuri, aceasta neprezentandu-se la procesul in care este acuzata ca si-a batut menajera.

Campbell, in varsta de 36 de ani, a fost arestata in luna martie in urma acuzatiilor ca i-a aruncat angajatei sale, Ana Scolavina, telefonul mobil in cap. Ana a avut nevoie de patru copci pentru a i se inchide rana provocata. Naombi a acuzat-o pe menajera ca i-a furat o pereche de blugi pe care dorea sa ii poarte cu ocazia aparitiei in show-ul Oprah Winfrey.

Pentru Campbell, care sustine ca este nevinovata si ca acuzatiile aduse impotriva ei sunt false, este a doua acuzatie de acest gen din partea unei angajate si risca sapte ani de inchisoare in cazul in care va fi declarata vinovata de aceste fapte.

Potrivit handbag.com, miercuri, 27 septembrie, modelul britanic nu s-a prezentat la Judecatoria din Manhattan, motiv pentru care judecatorul James Gibbons a declarat ca artista ar putea fi arestata daca nu se va prezenta la urmatoarea infatisare, care este stabilita pentru data de 15 noiembrie.

- Advertisement -

Suspendand cazul, judecatorul a spus: “Naomi Campbell este obligata sa se prezinte in instanta la urmatoarea infatisare. Daca nu va face acest lucru va suporta consecintele prevazute de lege si va fi emis un mandat de arestare pe numele ei.”

Avocatul lui Campbell, David Breitbart, a refuzat sa elaboreze un motiv pentru absenta clientei sale. David a spus judecatorului: “Presa a napustit asupra clientei mele. In fata Judecatoriei sunt peste 100 de cameramani.”

HotNews.ro, S.B., 28 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x