Thursday, March 28, 2024

Paris Hilton a fost arestata

Must Read

Paris Hilton a fost arestata joi dimineata la Hollywood pentru ca a fost banuita ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, a declarat un reprezentant al Politiei din Los Angeles.

Ofiterul I.Isabella a declarat ca: “In jurul orei 00.30 Paris Hilton a fost oprita de politie pentru ca aceasta conducea intr-un mod “neregulat”. Un agent de circulatie a observat ca artista manifesta simptomele unei persoane aflate in stare de ebrietate.

Acesteia i s-a efectuat un test pentru stabilirea alcoolemiei, in urma caruia s-a determinat ca Paris Hilton a condus sub influenta bauturilor alcoolice.”

Hilton a fost arestata, fiind eliberata la putin timp dupa aceea. Potrivit purtatorului sau de cuvant, Elliot Mintz, Paris a fost luata de la sectia de politie de catre sora sa Nicky si prietenul acesteia, Kevin Connolly.

- Advertisement -

Mintz a adaugat ca Hilton si-a petrecut intreaga zi de miercuri inregistrand pentru un videoclip si ca s-a oprit in drumul sau spre casa la un eveniment in scop caritabil, fiind dupa aceea oprita de politisti.

Acesta a declarat ca artista a consumat la acel eveniment un cockteil margarita si ca probabil simptomele pe care le-a manifestat s-au datorat faptului ca “aceasta bautura a fost consumata pe stomacul gol si pe fondul oboselii accumulate pe parcursul intregii zi.”

Mintz a mai spus ca, in urma testului, politia a descoperit ca Hilton avea nivelul minim de alcool in sange pentru a fi arestata (in California limita legala este de 0.08%).

Tanara, in varsta de 25 de ani, mostenitoare a lantului hotelier Hilton, a ajuns celebra datorita aparitiilor in presa si televiziune. Paris Hilton este bine-cunoscuta pentru reality-show-ul “The Simple Life” si pentru inregistrarile video cu tenta sexuala care au aparut pe internet.

HotNews.ro, S.B., 07 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x