Thursday, March 28, 2024

Sean “Diddy” Combs indeamna copii sa mearga la scoala

Must Read

Directorul Liceului Benjamin Franklin, Cristopher Johnson, a dorit sa aiba un orator care sa se faca auzit in randul elevilor. Astfel, acesta l-a invitat pe Sean "Diddy" Combs sa adreseza elevilor cateva cuvinte. Cei 750 de elevi au fost foarte incantati in momentul in care artistul a urcat pe scena.

“Aceasta este o perioada cu adevarat importanta pentru construirea viitorului vostru.”, a spus Combs. Artistul, in varsta de 36 de ani, a chemat cativa elevi pe scena si a discutat cu ei despre idealurile pe care doresc sa le atinga in viata.

Sfatul lui “Diddy” a fost: “Munciti din greu si stati la scoala! Asumati-va responsabilitatile pentru a va construi viitorul! Nu aveti niciun motiv sa nu faceti asta.”

Conducerea scolii planuieste sa foloseasca mesajele lui Diddy intr-o campanie “anti-chiul”. “Dorim o persoana pe care elevii sa o asculte, cineva care sa vina din acelasi mediu din care provin si ei. Este extraordinar sa ai un superstar care sa vina sa discute cu elevii”, a declarat Johnson.

- Advertisement -

Urmatorul album al lui Combs, "Press Play”, va fi realizat luna viitoare.

HotNews.ro, S.B., 19 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x