Thursday, March 28, 2024

Artistul care a fost apropiat al lui John Lennon si Yoko Ono vine la Dakino

Must Read

Pregatind a XVI-a editie a Festivalului de Film Dakino, organizatorii au adus la Bucuresti doua nume interesante pentru a pregati prezenta lor in festival.

Despre numele artistului maghiar Samuel Havadtoy sint legate, printre altele, continuarea compozitiilor lui John Lennon si relatia pe care a avut-o multi ani cu Yoko Ono, dupa moartea celebrului component al trupei Beatles. Sam Havadtoy amenajase celebrul apartament Dakota in care Yoko Ono si Lennon au trait in ultimii ani de viata ai muzicianului.

La festivalul DaKINO (20-25 noiembrie), Havadtoy va avea o expozitie de arta la sala Auditorium. Expozitia de la Bucuresti a artistului maghiar va aduce dezvalui cite ceva din ceea ce Havadtoy a pregatit pentru vernisajele programate deja la New York , Moscova, Budapesta si Milano.

Iluzionist franco-roman

- Advertisement -

Un alt invitat de onoare al acestei editii a festivalului este iluzionistul francez de origine romana Dorin Hotea, absolvent al Academiei de Magie din Paris .

Data limita pina la care se mai pot inscrie scurtmetraje pentru concursul festivalului DaKINO este 9 octombrie 2006.

HotNews.ro, Razvan Tupa, 02 oct 2006

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x