Friday, March 29, 2024

Echipa de seniori a Romaniei, campioana mondiala la Aeromodele

Must Read

Echipa de seniori a Romaniei a cucerit titlul mondial la cea de-a 23-a editie a Campionatului Mondial de Aeromodele Indoor, desfasurat la Slanic Prahova in perioada 2-7 octombrie 2006. Alte trei medalii au fost castigate de romani prin echipa de juniori – locul II, Aurel Popa – locul II (individual seniori) si Zoltan Somodi – locul III (individual juniori).

In cadrul concursului destinat seniorilor, echipa Romaniei (Aurel Popa, Corneliu Mangalea, Dan Amoraritei) a fost urmata in clasament de echipa SUA (John Kagan, Larry Calliau, Brat Sanborn) – locul II si echipa Ungariei (Andras Ree, Deszo Orsovai, Zoltan Sukosd) – locul III.

In clasamentul individual al seniorilor, Larry Calliau (SUA) a castigat titlul mondial, intrecandu-l pe Aurel Popa (ROM) la o diferenta de 10 secunde. Pe locul trei s-a clasat Lutz Schramm (GER).

In concursul juniorilor echipa SUA a castigat detasat in fata echipei Romaniei, pe locul trei situindu-se echipa Poloniei.

- Advertisement -

Juniorul roman Zoltan Somodi a reusit sa obtina un rezultat bun ocupand locul III, in clasamentul individual. El a fost intrecut de Justin Young, locul I si Ethan Aaron, Locul II, ambii componenti ai echipei de juniori a SUA.

La competitie au participat concurenti din 12 tari.

HotNews.ro, 09 oct 2006

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x