Friday, March 29, 2024

Fidel Castro are cancer in faza finala

Must Read

Presedintele cubanez, Fidel Casto sufera de cancer in faza terminala si ar putea sa nu mai revina niciodata in fruntea tarii, scrie revista Time citand surse din guvernul american.

Liderul cubanez sufera de “cancer in faza terminala”, declara un responsabil american sub protectia anonimatului.

“Time” precizeaza ca aceasta ipoteza avansata de serviciile de informatii americane s-ar putea dovedi gresita, dar unul dintre semnatarii articolului, Tim Burger, a declarat pentru postul CNN ca “au circulat multe zvonuri despre starea de sanatate a lui Castro, in ultimele decenii, dar de aceasta data informatia se bazeaza pe date concrete, ceea ce ii da credibilitate”.

Fidel Castro, in convalescenta dupa o grava operatie suferita la sfarsitul lunii iulie, se trateaza in continuare si va reveni in functie “pentru a conduce Revolutia”, a afirmat seful diplomatiei cubaneze, Felipe Perez Roque, intr-un articol publicat, miercuri, de publicatia Granma.

- Advertisement -

Fidel Castro nu a mai fost vazut la televiziune sau in fotografii dupa summitul Tarilor Nealiniate, dintre 15 si 17 septembrie, in urma cu trei saptamani.

Operat la 27 iulie, in urma unei hemoragii intestinale, el i-a cedat “provizoriu” puterea fratelui sau Raul, incepand de la 31 iulie. Medicii i-au recomandat mai multe saptamani de repaus intr-un loc tinut secret de autoritati.

HotNews.ro, C.N.A., 08 oct 2006

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x