Thursday, March 28, 2024

Google incepe razboiul cu Microsoft

Must Read

Google, liderul mondial al motoarelor de cautare, incepe un razboi de gherila cu gigantul Microsoft. Incepand de saptamana aceasta, Google le ofera utilizatorilor sai acces nerestrictionat la doua programe gratuite, similare cu Microsoft Word si Microsoft Excell.

Miercuri urmeaza sa fie pus la dispozitia utilizatorilor Google un pachet de programe gratuite, sub numele Google Docs & Spreadsheets. Aceste programe reprezinta cea mai recenta alternativa la doua produse oferite de Microsoft, liderul pietei de software, anunta Associated Press.

Google urmareste de mai mult timp sa ofere publicului aplicatii care necesita doar o conexiune la internet, marele avantaj al acestor aplicatii fiind ca un document poate fi accesat si procesat mai usor din locatii diferite.

HotNews.ro, L. Gliga, 11 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x