Thursday, March 28, 2024

Kate Moss doreste sa aiba copii cu Pete Doherty

Must Read

Supermodelul Kate Moss doreste sa-si consolideze relatia cu rockerul Pete Doherty, daruindu-i acestuia un copil. Kate Moss i-a spus unei prietene: “Il iubesc foarte mult si, in ciuda greselilor pe care le-a facut, doresc sa imi petrec restul vietii alaturi de el si sa ii daruiesc Lilei un frate sau o sora.

In schimb Pete trebuie sa stea departe de droguri. Singurul lucru care il determina sa nu mai consume heroina este faptul ca stam tot timpul impreuna.”

Trupa lui Doherty a trebuit sa isi amane restul turneului din Marea Britanie pentru a-l ajuta pe Pete sa continuie lupta impotriva dependentei de droguri.

Prietena lui Moss a declarat: “Kate nu doreste ca diferenta de varsta intre Lila si urmatorul copil sa fie foarte mare. Dar este o femeie desteapta si doreste ca Pete sa fie “curat” – ea stie ca nu poate avea un copil atata timp cat el inca este dependent de droguri.

- Advertisement -

Acesta este si motivul care o determina sa creada ca este mai bine pentru el ca, pentru moment, sa renunte la turneu.’

HotNews.ro, S.B., 09 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x