Thursday, March 28, 2024

Olaroiu: “Real are probleme, dar si solutii”

Must Read

Cosmin Olaroiu are notitele antrenorului de la Getafe, cel care l-a invins pe Capello simbata seara. “Ne confirma ceea ce stiam despre Real Madrid . Nu au un joc colectiv foarte bun, dar au solutii”, spune antrenorul roman.

“Meciul cu Olympique Lyon ne-a aratat cum trebuie sa jucam impotriva unor asemenea echipe. Sper sa fi invatat ceva si sa reusim alta prestatie marti seara.

Real si Lyon au fost favorite de la tragerea la sorti. Nu s-a schimbat nimic intre timp. Dar madrilenilor nu le va fi usor nici la Bucuresti, nici la Kiev.

In meciul cu Getafe au avut probleme. Nu au un joc colectiv foarte bun. Dar au solutii. Oricum, partida cu Getafe nu este elocventa pentru noi.

- Advertisement -

Jucatorul lor determinant este, in opinia mea, Guti – pentru pasele decisive.

Miine vom sti exact cu ce 11 abordam intilnirea. Vom sti si numele portarului. Chiar daca portarul Carlos a gafat cu CFR Cluj, la Steaua nu luam niciodata masuri radicale.”

Indisponibilitatile Stelei pentru meciul cu Real sunt Nesu si Cristocea (in afara celor deja cunoscute – Radoi, Iacob). Surse din apropierea echipei spun ca Oli se gindeste sa inceapa meciul cu Ovidiu Petre mijlocas central.

HotNews.ro, 16 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x