Friday, March 29, 2024

Omar Hayssam ar fi planuit rapirea Elenei Basescu

Must Read

Un fost coleg de celula a lui Omar Hayssam a pretins, joi, ca Hayssam intentiona sa o rapeasca pe fata presedintelui Basescu, daca nu reusea sa obtina eliberarea sa din inchisoare. Judecatorii au decis sa il citeze ca martor, in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, insa detinutul a conditionat audierea lui de protejarea identitatii.

Oficiali ai penitenciarelor sustin ca de multe ori detinutii formuleaza astfel de cereri, pentru ca, fiind plimbati in instante, timpul trece mai usor.

Barbatul este detinut la penitenciarul Rahova si a fost condamnat pentru inselaciune.

Martorul surpriza sustine ca scenariul rapirii fiicei sefului statului a fost pus la punct de Hayssam impreuna cu politicieni PSD, transmite Antena3.

- Advertisement -

In replica, avocatul lui Omar Hayssam, Viorel Spanu, a declarat la Antena 3, ca Hayssam ii spusese ca are in celula un “informator” si ca “i-a bagat in cap mai multe prostioare”, pentru a-l verifica. Spanu spune ca Hayssam se amuza deseori pe seama colegului de celula.

In 26 aprilie, instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis judecarea lui Omar Hayssam in stare de libertate, pe motive medicale.

Ulterior, anchetatorii au stabilit ca sirianul a parasit ilegal Romania iar Curtea de Apel Bucuresti a emis pe numele sau, in 26 iunie, un mandat de urmarire internationala.

HotNews.ro, 19 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x