Friday, March 29, 2024

Piturca a plecat la Amsterdam

Must Read

Piturca a plecat la Amsterdam unde va urmari Olanda-Albania. Selectionerul “spioneaza” jocul batavilor pe care ii vom infrunta in martie 2007, urmatorul nostru joc in preliminarii.

In bagajele pentru Amsterdam, Piturca a pus si convingerea ca tot ce se intimpla in aceasta toamna este un atac orchestrat impotriva sa. Antrenorul este convins ca joaca fiecare partida cu demisia pe masa. Piturca a explicat ca a simtit acest lucru la meciul de la Tirana, unde din cauza tensiunii tricolorii au cistigat greu.

Referitor la acea partida, saptaminalul Fanatik a publicat un articol intitulat “Blatul Albanez”. Era chiar a doua zi dupa reunirea echipei la Mogosoaia, pentru testul cu Belarus.

Astfel se explica starea tensionata care a plutit in vestiarul tricolor, unde aproape toti jucatorii au avut iesiri publice neasteptat de virulente la adresa ziarelor.

- Advertisement -

Diseara, la Amsterdam, Piturca are timp sa se “linisteasca”. Sau nu, daca jocul Olandei contra Albaniei ii va provoca ingrijorari suplimentare.

Olanda-Albania, 21,30, TV Sport

Forma buna a lui Van Persie (gol la Sofia) l-a convins pe Van Basten sa nu mai cheme un inlocuitor pentru Dirk Kuyt, accidentat in partida cu bulgarii.

Olanda are doar 19 jucatori in lot – s-a renuntat la Huntelaar din cauza unei probleme la genunchi. O mica ironie – din 5 sau 6 optiuni, Van Basten a ramas doar cu doua: “Am incercat sa il conving pe Van Nistelrooy sa revina, dar nu am reusit”.

Luxemburg – Bulgaria, 21,15

Bulgarii nu il au la dispozitie pe Martin Petrov, suspendat. Capitanul Stilian Petrov este optimist si aproape euforic dupa 1-1 cu Olanda: “Multa lume ne-a subestimat. Dar dupa cum am inceput preliminariile, cred ca trebuie sa ne luati in serios”.

Belarus – Slovenia, 19,00

Clasament
1. Romania 7p (7-3)
2. Olanda 7p (5-1)
3. Bulgaria 5p
4. Slovenia 3p
5. Albania 1p
6. Belarus 1p
7. Luxemburg 0p

HotNews.ro, A.S., 11 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x