Friday, March 29, 2024

RADET incepe furnizarea caldurii in apartamente

Must Read

Regia bucuresteana de termoficare va incepe de luni seara furnizarea agentului termic, ca urmare a scaderii temperaturilor. Asociatiile de proprietari au insa posibilitatea sa aleaga daca vor caldura acum sau de la inceputul lunii viitoare.

Potrivit RADET, deocamdata se va trece la incalzirea de proba pe timp de noapte iar in functie de evolutia temperaturilor energia termica va fi furnizata permanent.

Decizia a fost luata pentru ca a a fost intrunita conditia ca trei zile consecutiv temperatura sa fie mai mica de 10 grade Celsius.

REGIA va tine cont de orice cerere de amanare a reluarii furnizarii caldurii. In anii anteriori asociatiile de locatari au solicitat amanarea cu o luna a furnizarii caldurii pentru a economisi astfel bani.

- Advertisement -

In acest an, factura pentru consumul de agent termic va creste cu aproape 5% fata de iarna trecuta. Cu toate acestea, bucurestenii vor avea de platit cele mai mici facturi pentru incalzirea apartamentelor, pretul de referinta al gigacaloriei in capitala fiind stabilit la 107 RON.

HotNews.ro, 16 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x