Thursday, April 18, 2024

S-a grabit Marian Iancu?

Must Read

Sorin Cirtu s-a despartit de Poli din cauza problemelor de sanatate. Luni dimineata, clubul de pe Bega l-a prezentat public pe noul antrenor – Alin Artimon. Surprinzatoare decizie, avind in vedere mania de “colectionar de vedete” pe care administratorul Marian Iancu a dovedit-o din momentul investitiei la Timisoara. La momentul numirii lui Artimon, Loti Boloni era liber de contract…

AS Monaco a renuntat la Boloni in noaptea de duminica spre luni, dupa infringerea cu Toulouse. Cu putine ore inainte, Marian Iancu declarase ca l-ar interesa Boloni, daca ar fi liber de contract.

Iancu avea o problema pentru ca dupa infringerea de la Tg Jiu, tehnicianul Sorin Cirtu anuntase ca nu mai poate continua din cauza problemelor de sanatate.

Din momentul in care a venit la Timisoara, Marian Iancu si-a dublat investitia cu achizitionarea unor antrenori “cu imagine”. Prima lovitura a fost recrutarea lui Cosmin Olaroiu si grupului important de jucatori de la FC National. Marea lovitura a fost insa din punctul de vedere al marketingului semnarea unui contract cu Gheorghe Hagi.

- Advertisement -

In afara sumei platite pentru serviciile de tehnician, apropiatii clubului sustin ca intre cei doi exista si o intelegere privind transferul de imagine al jucatorului spre club. Motiv pentru care la prima incercare a lui Hagi de a-si da demisia, fostul capitan al nationalei a fost convins intr-o singura noapte sa renunte.

Numirea lui Artimon a fost salutata de localnici: “In sfirsit, avem pe banca un banatean”.

HotNews.ro, A.S., 23 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x