Thursday, March 28, 2024

Soldati americani au batut doi romani, dar nu pot fi cercetati

Must Read

Doi soldati americani au luat la bataie intr-un bar din Bistrita pe patronul barului si pe un prieten al acestuia, ambii ajungand la spital.

Scandalul a fost declansat de soldatii americani deranjati de faptul ca li s-a atras atentia sa nu scrumeze pe mocheta. Soldatii scandalagii l-au batut pe patronul barului si l-au lovit cu sticla in cap pe unul din prietenii patronului. Barmanul a reusit sa activeze alarma firmei de paza care au chemat politia.

In ciuda vinovatiei evidente a celor doi, politia nu a putut sa ia nici o masura impotriva lor, ei avand imunitate si fiind supusi doar legilor americane.

Soldatii americani au participat in Bistrita la aplicatii militare comune cu soldatii romani, tocmai isi incheiasera misiunea si urmau sa plece.

- Advertisement -

Ambasada SUA din Romania a declarat pentru TVR ca cei doi militari au fost retrasi la o baza din Germania unde urmeaza sa fie investigati.

HotNews.ro, Ionut Baias, 13 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x