Friday, March 29, 2024

Soldatii germani se distreaza cu un craniu in Afganistan

Must Read

Cancelarul german Angela Merkel a declarat miercuri ca fotografiile publicate in presa care infatiseaza soldati germani in Afganistan jucandu-se cu un craniu sunt “socante si dezgustatoare”, in timp ce ministrul apararii, Franz Josef Jung, a spus ca cei implicati vor fi aspru pedepsiti, relateaza CNN.

Bild a publicat pe prima pagina sub titlul “Fotografii soc”, o imagine care infatiseaza un soldat german, in uniforma, care pozeaza tinand in mana dreapta un craniu uman. Alte imagini ii prezinta pe militarii germani fotografiindu-se cu acelasi craniu, unii chiar in ipostaze vulgare.

Cotidianul nu a spus cum a obtinut aceste fotografii, si nu a oferit nici o dovada despre autenticitatea lor.

Potrivit unui membru al armatei germane, fotografiile au fost facute in primavara anului 2003 in regiunea Kabul, in timpul unei operatiuni de patrulare a militarilor.

- Advertisement -

Un purtator de cuvant al armatei a declarat ca procurorii au anchetat in acest caz doi barbati.

Germania are dislocati aproximativ 2.700 de militari la Kabul si alte orase din nordul Afganistanului, regiune unde Germania detine comanda trupelor ISAF din cadrul NATO.

HotNews.ro, D.C., 25 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x