Thursday, March 28, 2024

Vanghelie: Guvernantii de acum sunt niste prosti care nu stiu nici sa fure

Must Read

Primarul din Ferentari loveste din nou! Marian Vanghelie, presedinte executiv al PSD Bucuresti, i-a catalogat pe guvernanti drept “maimutoi prosti, care nu stiu sa fure”. Prezent la reuniunea alesilor locali a partidului, Vanghelie a electrizat asistenta printr-un discurs presarat cu atacuri virulente la adresa reprezentantilor Aliantei DA.

Vanghelie si-a inceput discursul aratandu-se deranjat de luptele din propriul partid, care, in opinia sa, este vinovat de faptul ca a consacrat sintagma “baron local”.

Presedintele executiv al PSD Bucuresti a criticat lipsa de solidaritate pe care conducerea partidului a demonstrat-o fata de Marian Oprisan cand acesta s-a aflat in situatia de a fi demis de la presedintia Consiliului Judetean Vrancea.

In acest context, Vanghelie a facut referire la unitatea dintre actualii guvernanti: „niste prosti care nu stiu nici sa fure, nici sa conduca”.

- Advertisement -

“Acesti prosti, prosti, prosti care sunt acum in momentul de fata la conducere nu stiu nici sa fure, nu stiu nici sa conduca. Se bat intre ei, sunt buimaciti si habar n-au ce sa faca, dar stiu un lucru – sunt uniti, stimati colegi, sunt uniti.

Cei doi maimutoi, cum le spun eu… Tariceanu si cu celalalt chelios, nu stiu cum il cheama… Bogdan Olteanu, sunt uniti… doi, patru, sase, nu sunt mai multi, dar stiu foarte bine ce au de facut. Noi suntem o putere si nu stim sa ne coordonam”, a tunat primarul de la Sectorul 5.

Vanghelie nu i-a uitat nici pe PSD-istii care nu stiu ce este munca in teritoriu.

“Si sefii nostri, si parlamentarii nostri, si europarlamentarii nostri trebuie sa ne aprecieze pe noi toti care muncim de sus pana jos si stim cum se da mana cu oamenii si stim ce sa facem in teritoriu” si-a incheiat Vanghelie discursul.

HotNews.ro, L. Parvu, 27 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x