Friday, March 29, 2024

Andreea si Mihaela, criticate de designeri

Must Read

Revista Star a publicat in numarul aparut ieri pe piata un interviu al Catincai Roman in care designerul isi exprima ferm opinia: “Nici Andreea Marin si nici Mihaela Radulescu nu au un stil bine definit”. In opinia Catincai, cel mai mic defect al sotiei lui Banica jr ar fi imbracatul sau “ne imbracatul”.

In ceea ce o priveste pe fosta nevasta a cantaretului, designerul crede ca isi schimba prea des si brusc stilul. Lucru care nu o avantajeaza. Dar moda este interpretabila, iar alti creatori autohtoni nu impartasesc viziunea fiicei politicianului Petre Roman.

ANDREEA N-ARE TIMP

Doina Levinta este cea care ii ofera Andreei Marin-Banica tinutele pe care le poarta in timpul emisiunii pe care o prezinta. Si, cum o cunoaste ceva mai bine pe vedeta TVR, ii acorda acesteia circumstante atenuante. “Andreea nu are suficient timp pentru a se preocupa de imaginea ei din timpul zilei”, ne-a declarat Levinta. “De aceea este fotografiata purtand bigudiuri pe strada.

- Advertisement -

Este o femeie foarte activa si foarte ocupata. In afara de emisiune mai are multe alte proiecte. Asa se poate explica. In schimb, cand apare intr-un pictorial sau la vreo emisiune tv, Andreea este foarte atenta cu aspectul ei, si asta se vede”, mai spune designerul. Insa, despre Mihaela Radulescu, nici un cuvant.

ARE NEVOIE DE STILIST

Ceva mai incisiv si hotarat a fost insa Mihai Albu. Designerul crede ca Andreea Marin are nevoie de un stilist. “E adevarat ca in timpul emisiunilor poarta tinute create de Doina Levinta, care este originala si inventiva. Dar, de multe ori, tinutele cu pricina nu sunt compatibile cu temperamentul si personalitatea Andreei. Ceea ce se vede.

La fel cum se poate observa ca Andreea nu beneficiaza de ajutorul unui stilist. Si ar avea nevoie”, spune Mihai Albu. In schimb, creatorul este impresionat de stilul Mihaelei Radulescu, pe care o considera un adevarat trend-setter. “Mihaela este foarte curajoasa, dar si consecventa. Ea are un stil foarte bine definit si recognoscibil.

Se vede ca are un consilier cu bun gust, dar si ca lucreaza mult cu Silvia Serban. Este una dintre cele mai bine imbracate vedete, la fel ca si Andreea Raicu si Loredana care, si ele, au stilisti care le consiliaza”, a incheiat designerul.

SPORTIVA MIHAELA

Zina Dumitrescu este de parere ca ambele dive au cate un stil propriu si ca nu poti cu usurinta sa spui ca cineva, imbracat de un creator ca Doina Levinta, are nevoie de un stilist. “Andreea e mai sexy in timp ce Mihaela prefera tinutele sport”, ne-a spus mama modei romanesti.
Mai multe stiri mondene in Ziarul

Ziarul, 02 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x